Kategorier
5 nyeste artikler

Vinsmagning hos Nimb


Kategori: Mad og drikke       |       Prisklasse: Mellem       |       Årstid: Alle årstider       |       Beliggenhed: Indre by


En fantastisk datemulighed i centrum af København er en vinsmagning på Nimbs vinotek. Man kommer ind, går til venstre og ned i kælderen. Her møder man en dæmpet belysning og rustik indretning. Man mærker hurtigt hyggen i rummet.

 

Vi havde bestilt en vinsmagning, der bestod af primært hvidvine og få rødvine. Vi fik først serveret alle hvidvinene på samme tid (4 stk.) og bagefter alle rødvinene på samme tid (2 stk.). Tjeneren fortalte lidt om vinene og deres oprindelse, men var også god til at lade os smage, samtale om dem og selv vurdere forskellene på dem. Tjenerne var meget imødekommende, og man kunne mærke, at de vidste rigtig meget om vinene.

 

Hvis det er første date, man skal på, skal man ikke være bange for at løbe tør for samtalestof. Vinen er et helt samtaleemne i sig selv. Elsker man vin, er det en fantastisk mulighed for at smage lidt forskellige og vide mere om dem. Hvis man har lyst, kan man også kombinere vinsmagningen med en middag. De serverer også mad i vinoteket. Vi valgte dog at spise et andet sted, men retterne, der blev serveret ved bordene så lækre ud.

 

Vi syntes, at vinene var fantastiske og at stedet var meget romantisk. Vi kan klart anbefale stedet til en skøn date i København.

 

Læs mere her:

http://vinotek.nimb.dk/

 

Adresse:

Bernstorffsgade 5 1577 København


Hvor god er date ideen? Votes: 0

Skrevet den 2015-04-12