Kategorier
5 nyeste artikler

Scarpetta


Kategori: Mad og drikke       |       Prisklasse: Mellem       |       Årstid: Alle årstider       |       Beliggenhed: Nørrebro


En date på Scarpetta er lig med en fantastisk hyggelig aften i København.

Scarpetta er en af Cofocos restauranter. De har 10 stk., hvor de har forskellige koncepter. Et af dem er disse to italiensk inspirerede restauranter. Der ligger én på Rantzausgade på Nørrebro og én på Islands brygge. De serverer det samme mad, og har begge samme simple stil, men alligevel er der en forskel på dem.

 

Vi kom en fredag aften til Scarpetta på Islands brygge, og der var forholdsvis mange mennesker. Vi blev placeret ved siden af 3 selskaber, som havde siddet der et par timer. De var højrøstet, hvilket gjorde, at vi dårligt kunne tale sammen. Det var lidt ærgerligt, men det kan selvfølgelig være anderledes på andre aftener.

Ugen efter var vi på Scarpetta på Rantzausgade på Nørrebro, hvor stemningen var en helt anden. Her virkede meget roligt, der var plads til at hyggesnakke og meget mere romantisk indretning end på Islands brygge. Maden er fantastisk til prisen.

 

Det er muligt at vælge retterne fra et menukort, men vi anbefaler helt klart at I vælger menuen, hvor I får 5 retter for 275 kr. Retterne er ikke særligt store, men det er rigeligt til at blive mæt. Retterne er meget simple med få råvarer, hvilket er rart, for så er det smagen, der er i centrum. Alt var tilberedt til perfektion og tjenerne præsenterede hver en ret, når de kom med dem, på trods af, at vi kunne læse dem på menukortet. Det var rigtig rart og god service.

Til gengæld havde vi flere forskellige tjenere gennem aftenen, hvilket kan gøre det forvirrende i forhold til, hvem man skal henvende sig til. Restauranten har også et kort repertoire af vine, men det er rigtig gode vine til billige penge. Vi spiste 5 retter hver og delte en flaske hvidvin og prisen blev i alt 850 kr. Det er en ganske god pris.

 

Hvis vi skulle vælge, hvilken af de to restauranter, vi bedst kunne lide i forhold til en romantisk dateaften for to, så må det være Scarpetta på Rantzausgade. Den kan klart anbefales til en hyggelig middagsdate.

 

Læs mere om Cofocos restauranter inklusiv Scarpetta her: http://cofoco.dk/da/restauranter/

 

Adresse på Scarpetta Islands brygge

Island brygge 81f

2300 København S.

 

Adresse på Scarpetta Rantzausgade på Nørrebro

Rantzausgade 7

2200 København N.


Hvor god er date ideen? Votes: 0

Skrevet den 2015-03-24